Вівторок, 26 квітня 2022 08:46

Велика кухня без великого клопоту!

Як і де купити велику кухню? В якийсь момент це питання обов'язково постає перед власником великого заміського будинку або просторої квартири. Відповідаємо на нього тут і зараз без довгих вступів!

В обмежений простір складно чи зовсім неможливо вписати деякі елементи меблів. Наприклад, острів, який можна організувати лише у приміщеннях площею понад 20м2. Тому просторі інтер'єри – це завжди добре! Але оформити їх правильно – справжнє мистецтво. Дизайн великої кухні краще довірити приватним дизайнерам або компаніям, які створюють меблі на замовлення. Вони розуміються на своїй роботі та зможуть запропонувати масу оригінальних ідей.

 Велика кухня на замовлення

 Велика кухня на замовлення 2

Чому не вибрати готові рішення?

Тому що вони заточені під інтер'єри стандартної площі. Велика кухня вимагає ексклюзивного підходу та продуманого дизайн-проєкту, оскільки простору кімнату набагато складніше облаштувати грамотно. На компактній кухні досить легко дотриматися законів ергономіки й зробити простір зручним. Ось чому задумавши купити велику кухню, дехто навіть наймає персонального дизайнера. Адже довірити справу професіоналу – отже, застрахувати себе від неприємних помилок.

Дизайн великої кухні: 5 основних правил

  1. Обережніше з експериментами! Як ми вже говорили вище, велика кухня – це специфічна кімната. Кожен її елемент потрібно створювати насамперед з огляду на ергономіку.
  2. Широко та високо! Просторі кухні виглядають просто чудово, якщо створені за останньою модою – «під стелю». Третій ярус не тільки забезпечує додатковий простір для зберігання, але й робить вигляд гарнітури більш презентабельним.
  3. Більше аксесуарів! Викочування системи, «чарівні куточки», модні органайзери та інші дрібниці здорово полегшують життя. Якщо довелося купити велику кухню, використовуйте всі можливості, щоб зробити її максимально зручною!
  4. Повний розмір! Кухня без техніки – гроші на вітер! Створюючи великий гарнітур, не розмінюйтесь на дрібниці. Дозвольте собі повнорозмірну посудомийну машину та двостулковий холодильник. Це стильно та статусно!
  5. Без фанатизму! Почуття міри завжди до місця! Продумуючи дизайн великої кухні, не поспішайте займати кухонними меблями весь простір! Залишіть вільне місце для лаунж-зони, обіднього столу, винотеки або стелажу з книгами. Адже сучасний інтер'єр має бути багатофункціональним!


Сподіваємось, ці маленькі поради допоможуть зробити так, щоб Ваша велика кухня була чудовою! Фахівці компанії «HOMEMEBLE» із задоволенням створять дизайн-проєкт, гідний стати головною прикрасою Вашої оселі! Створіть кухню своєї мрії разом з нами!